Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A E Dini Ç'tha Artani
  Artani Dhe Fidani
  Ç'më Ndodhi Me Një Shkronjë
  Ç’Ëndrra Thurin Kalamajtë?
  Ç’Ke Harruar Moj Valbonë?
  Çupa Që Hante Me Naze
  Bashkë Me Qumështin E Nënës
  Besmiri Dhe Mysafiri
  Bisedë Me Mbesën
  Bisedë Me Një Dallëndyshe
  Bleta Lulet I Ka Xhan
  Dembeli Dhe Milingonat
  Derrkuci Që Bëri... Dush
  Dhe Gomari Më S'duroi
  Dhelpra Dhe Baloshi
  Dy Çerçizët
  Eja, Zog, Të Veshësh Pallton!
  Floreshë Bujkesha
  Flutura Fjalëbukura
  Hunda Dhe Shamia
  Keci Me Kater Këpucë
  Keci Që S'bëri Detyrat
  Keku
  Ketrushi Që E Kishte Gojën Pis
  Ku Ta Gjejë Daullen Gjyshi?!
  Kur Vizaton Alda E Vogël
  Kush E Hëngri Akulloren?
  Kush Vallë Më Shpëtoi?
  Leci Dhe Klloçka
  Loja E Maçokut
  Macja Lahet
  Më Solli Mami Dy Bebe
  Miu Sa Një Grusht Dhe Luani Sa Një Mal
  Na U Grindën Dy Maçokë
  Nje Kokerr Ftua
  Obobo I Ziu Ç'bëra!
  Pse Kërkon Të Bëhesh Bletë?
  Pse Po Qajnë Retë?!
  Qeshi Beni Ha, Ha, Ha!
  Qeshi Gjeli Ki, Ki, Ki
  S'duron Iriqi Nje Gjilpere
  Shpejt I Rregulloni
  Sikur Të Gënjenin Të Gjithë Si Ti
  Të Gjithë Në Punë
  Thuthuqi
  Vët Kopan!
  Xhepat E Altinit

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019