Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Lulzim Kalaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   8 Marsi (Dyzuar)
 •   Alibi!
 •   Amaneti I Eshtnave!
 •   Aromë Pranvere
 •   Butësi...
 •   Dashuritë
 •   Deri Kur Do Te Kete Jete?!
 •   Deri Sa Te Gjejme Qiellin Tone
 •   E Pi Kupën
 •   Heshtje
 •   Kaj'herë...
 •   Kam Mujt...
 •   Kur Due...
 •   Lojë
 •   Meditim Konfuz!
 •   Mos Kjosh!
 •   Për Zotin Mor Zot...!
 •   Perse?
 •   Po Vyshket Lulja
 •   Revoltë!
 •   S'ka Më Mirë Se Me U Dashtë
 •   S'ka Ne Bote Si Femren Korçare
 •   Shpirti Im Jo Nuk Vdes
 •   Sonte
 •   Zhelet!

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.