Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Qani Seferaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Qershori
 •   1 Qershori Per Femijet
 •   28 Nentori
 •   Alfabeti
 •   Ali Babat
 •   Amaneti (Koment)
 •   Analistet
 •   Anomali
 •   Bariu
 •   Bariu I Fshatit
 •   Bariu I Vogel
 •   Bashkimi I Trojeve
 •   Bebi
 •   Bektash Muca
 •   Betimi
 •   Bota
 •   Bota E Femive
 •   Bota E Femive (Pjesa E Dyte)
 •   Bulevardi
 •   Bulevardi I Vlores (Pjesa E Dyte)
 •   Bulevardi Vlores (Pjesa Ill)
 •   Canga
 •   Cicerimat
 •   Cilesia
 •   Copeza Simfonie
 •   Dante Aligieri
 •   Dashi Me Kembore
 •   Dasma Shqiptare
 •   Dekorata
 •   Dhelpra Dhe Zogu
 •   Dhelpra E Da Vincit
 •   Dhermi
 •   Dilema E Dashuris
 •   Dimri
 •   Dita E 1 Qershorit
 •   Dordoleci
 •   Driteroi
 •   Druvari I Vogel
 •   Dy Fjale ( Fragment )
 •   Dy Kohet
 •   Engjejt Qiellor
 •   Enos
 •   Epopeja
 •   Fabula
 •   Fabula Te Bukura
 •   Fabula Te Zgjedhura
 •   Fabulat E La Fontenit
 •   Falenderimi
 •   Femijet E Lagjes
 •   Femijet E Qytetit Tim
 •   Fieri
 •   Fiks Fare
 •   Filozofia
 •   Filozofia E Dashurise
 •   Fjalimi Magjik
 •   Flaket E Ferrit
 •   Flamuri
 •   Formulat
 •   Formulat Kimike
 •   Frrakullares
 •   Fshati Im (Pjesa 2)
 •   Fukarai
 •   Gacmimi
 •   Gardalina
 •   Gjuha
 •   Grabitqarja
 •   Gruri
 •   Gumeni I Stanit
 •   Gushali
 •   Harabelat
 •   Hardhi E Rrushit
 •   Hatllaret
 •   Heroina
 •   Hormoni
 •   Humor Parlamentar
 •   Hymni I Femive
 •   Hymni I Flamurit
 •   Ilia Kule
 •   Kali
 •   Kaposhi
 •   Kendezi
 •   Kenga E Fshatit Tim
 •   Kenge Kurbeti
 •   Ketrushja
 •   Koha E Qenit
 •   Konkurimi
 •   Kosova
 •   Krah Per Krah
 •   Krenar
 •   Kthetrat
 •   Kumbulla
 •   Kur Çelin Bajamet
 •   Kur Ishim Te Vegjel
 •   Kur Qeshin Femit
 •   Kur Vjen 1 Qershori
 •   Kur Zbrisje Nga Zalli
 •   Kurbeti
 •   La Fonteni
 •   Laku
 •   Lepuri Dhe Breshka
 •   Libri
 •   Ligjerat
 •   Lindita
 •   Liria
 •   Lodrat
 •   Lotet
 •   Luanesha
 •   Luani Dhe Lepuri
 •   Lulet Festive
 •   Mbreti I Pyjeve
 •   Medaljoni
 •   Mesuesi
 •   Mesuesja
 •   Mikesha
 •   Miqesia
 •   Mire Se Ardhe Vit I Ri
 •   Miza Dhe Gjinkalla
 •   Mjerimi
 •   Moza
 •   Murrashi
 •   Natyra
 •   Natyra (Pjesa E Dyte)
 •   Natyra Shqiptare
 •   Nazim Frrakulla
 •   Nena (Pjesa 3)
 •   Nje Tufe Harabelash
 •   Paraja
 •   Partizani Vogel
 •   Pashko Vasa
 •   Pellumbi
 •   Per Nje Fjal
 •   Per Nje Pike Uji
 •   Perplasja
 •   Pershendetje
 •   Peshtanaku
 •   Pianecet Ne Lokale
 •   Pianeci
 •   Piktori I Vogel
 •   Plaget E Kurbetit
 •   Po Te Pres
 •   Poet I Njohur
 •   Poezia
 •   Portret Dimeror
 •   Pranvera
 •   Qyteti Im
 •   Radio Tirana
 •   Rapsodi I Vogel
 •   Rrenjet
 •   Sherri
 •   Shinat
 •   Shkolla
 •   Shtegetimi
 •   Sistemi
 •   Skenderbeu
 •   Skleroza
 •   Socialist E Demokrat
 •   Socialist E Demokrat (Pjesa E Dyte)
 •   Sofra
 •   Superfuqit
 •   Syri Magjik
 •   Te Drejtat E Njeriut
 •   Terbimi
 •   Toka Dhe I Zoti
 •   Tomi Edhe Xherri ( Nr 1 )
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 10)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 11)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 12)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 13)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 14)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 15)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 16)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 17)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 18)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 19)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 2)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 20)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 21)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 22)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 23)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 24)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 3)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 4)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 5)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 6)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 7)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 8)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 9)
 •   Tre Shoket
 •   Trojet Tona
 •   U Tunden Malet E Larta
 •   Ujku Dhe Keci
 •   Vajze Qyteti
 •   Valltari Popullor
 •   Vijes Se Mullirit
 •   Vit I Ri Plot E Plot
 •   Viti I Ri 2020
 •   Vlora
 •   Vogelushat
 •   Ylli Polar
 •   Zogu I Vogel

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.