Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ancora
  Ces Diamants-là
  Deshire
  Djalë I Dashtun
  Djali I Kumbarës
  Djali Simpatik
  Egoist
  Femije
  Festë Në Fshat
  Formula E Lumturise
  Grurë Dhe Këngë
  Hirushja
  Jam Aty
  Jeta S'është Lodër
  Këputa Një Degë Dafine
  Kenga E Nenes
  Ku Po Shkon Me Ato Dimi?
  Kur Më Del Në Derë
  Kur Më Vjen Burri Nga Stani
  Lulebore
  Lulet E Majit
  Maratonë
  Margjelo
  Mesnate / Sot Jam 20 Vjec
  Moj Bubrrec
  Non Credere
  Non Riesco A Farti Innamorare
  O Moj E Vogël Sa Të Du
  O Zambak I Bardhë
  Oh Moj Ti Me Sy Të Zi
  Pa Ty, Pa Mua
  Pafundesi
  Per Mu Paska Kene Kismet
  Per Ne Te Dy
  Peshperitje Zemrash
  Po Lind Nje Yll (Botë Memece)
  Po Te Jemi Bashke Ne Te Dy
  Popullore Shkodrane
  Pragu I Vegjelise
  Rri Me Mua
  S'dua
  S'dua Me Te Dashuroj
  S'ka Ma Të Bukur Se Pranvera
  Sa Të Kam Dashtë Unë Ty
  Si Dukat I Vogël Je
  Sikur Te Isha Ti
  Sonte
  Tash S'po Du
  Të Dinja Të Vogël
  Të Evropës Jemi Ne
  Tell Him
  Tjetra
  Tra Te E Il Mare
  Vajze Moj Lule Moj
  Vetëm Një Fjalë
  Xhamadani Kuq Si Gjaku

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019