Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Leotrim Kastrati


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Burrat
 •   Dasma E Madhe
 •   Dasma E Ndarjes
 •   Dasma E Nipit
 •   E Imja Je
 •   E Veçantë Je Ti
 •   Gjaku I Zemrës Time
 •   Hajde Nuse
 •   Kalle Vllau Jone
 •   Më Ke Vra
 •   Me Havera
 •   Moj E Majr E Gostivarit
 •   Nora
 •   Pa Një, Pa Dy
 •   Paska Qel Në Bahqe
 •   Potpuri Dasmash
 •   Potpuri Me Defa 2013
 •   Qika Qika
 •   S'ka Më Dashni
 •   Sa Her Qe Ty Te Kam Larg
 •   Tallava 2014

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.