Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Kenge Gjakovare


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A S’ma Falë Pak Dashurinë
 •   A T’kam Thanë Moj Pupulake
 •   Ç’ke More Mret’ (djalë)
 •   Bash N’zeman Të Djelmënisë
 •   Bylbyli N’çabrat
 •   Dal E Dal Po Na Vjen Behari
 •   Dalngadalë Po Të Kërkoj
 •   Dashuni Nji Herë Më Gëzove
 •   Destan Begu Kqyrë Sahatin
 •   Dil Njiher Moj Vajzë E Bukur
 •   Ditë E Zezë 30 Qershori
 •   Do T’ja Marr Nji Ashikishte
 •   Dola N’penxhere Synin Kur T’a Pashë
 •   Dora Jote T’u Praroftë
 •   E Mora Lapsin Në Dorë
 •   E Para Pemë Piqet Qershia
 •   Efa More Shokë, Efa
 •   Elif Adi Ibrahim
 •   Elif, Elif
 •   Fletët Tua Moj Drandofille
 •   Flokët E Tua Kuran-kuran
 •   Gazeli
 •   Gjallë Në Dhe Mos Më Shtini
 •   Gonxhe Çeli Trandafilli
 •   Gur Mbi Gur Bohet Kalaja
 •   Hala S’të Ra Ndër Mend
 •   Hem Vallahi, Hem Bilahi
 •   I Vujtun Jam Në Këtë Jetë
 •   Iptida Du' Me Fillu'
 •   Ishin Mbledhë Lulet Në Bahçe
 •   Ka Motmot E Disa Muej
 •   Kadaldal Po Vjen Pleqnia
 •   Kah Dera Të Erdha
 •   Kah Dera Të Rashë Me T’pa
 •   Kah Pranvera Flakë Jam Djegë
 •   Kah Pranvera Flake Jam Djeg
 •   Kanga E Rexhep Gërçarit
 •   Kangë Për Dah Polloshkën
 •   Kangë Për Hysen Bajrin
 •   Kangë Për Metë Isufin
 •   Kangë Për Ymer Rizën 2
 •   Këngë Për Bajram Currin
 •   Këngë Për Ganimete Tërbeshin
 •   Këngë Për Ymer Rizën
 •   K’ndo O Zog I Malit
 •   Kenga E Keqo Hysenit
 •   Kenga E Sarajeves
 •   Konstantine
 •   Krisen Topat N’atë Zabel
 •   Ku Po Knojnë Këto Dy Kumria
 •   Kur Ke Qene Njeher' E Re
 •   Kur Një Ditë Të Pashë
 •   Kur Të Pashë Moj Lulja E Bardhë
 •   Kush E Nisi Luftën Ma I Pari
 •   Kush Ma I Pari Bani
 •   Kushtuar Bajram Currit
 •   Lavdu’ Qoftë Moj Perëndia
 •   Lulja Prej Lules Ban Ferk
 •   Lulzoi Fusha, Lulzoi Mali
 •   M'agoi Dita
 •   Ma E Bukur M’dole Se M’thanë
 •   Mblidhen Lulet Në Nji Dovlet
 •   Me Pak Bejte Moj Du’ Me T’thanë
 •   Me Ty Vashë Do T’za Dashni
 •   Me Vetllat Si Kalemi
 •   Mora Lajm Se Je Feju’
 •   More Ili, More Krajl
 •   More Selman, Djalë I Pabesë
 •   Mori Shkrepsa E Venedikut
 •   Na Po G’zohem Vjen O Bajrami
 •   Na U Ka Smu’ Zyrafetja
 •   Në Agim Rrezet E Para
 •   Në Pranverë, Lulet Në Behar
 •   Nëpër Kafez More Bylbyl
 •   N’mes Ballit Ma Ke I Nishon
 •   Ne Qarshi Te Vogel
 •   Ngoni Shokë Se Ç’thotë Nezimi
 •   Nje Dite Dola Ne Fushe Te Rrmajit
 •   Nji Këllëf Me Ar T’a Çova
 •   Njizet E Katër Pashallarë
 •   O Banëm Zot
 •   O Jaran I Lumi Jaran
 •   O Kandil Kandil Garipi
 •   O Mori Nanë, Rashë N’hapsane
 •   O N’atë Fushë T’mejdanit
 •   Pasha Sytë E Mi Që I Kam Në Ballë
 •   Për Herë T’parë Dashninë Fillova
 •   Për Herë T’parë Kur T’pashë Moj Dije
 •   Pesëdhjet Vjet O Shokë I Bana
 •   Po T’përbej Pashë Perëndinë
 •   Po Ti Shka I Ke Than' Dikujt
 •   Pranvera Nisi Me Dalë
 •   Prej Mallit Të Bukurisë
 •   Prej Shtëpisë Kur Jam Dalë
 •   Prej Zemanit Lalo Te Lezenit
 •   Pse Ti Lule Rrin E M'shelur
 •   Qiri, Qiri
 •   Rrehi Teli Per Spahi
 •   Rrushe Mori Rrushe
 •   Sa Me T’shpejtë Ma Vune Kamën
 •   Shikjo Vehten, Dima Hallin
 •   Shkojnë E Vijnë Menzit Si Era
 •   Shkon Bylbyli Për Hava
 •   Shtat Ditë Ymër N’këtë Dynja
 •   Si N'a U Ba Kjo Puna E Veres
 •   Si Na U Çfaq Kjo Dashunia
 •   Si N’a U Bo Kjo Puna E Verës
 •   Sytë Si Xixillonjë
 •   T'shitoft Zana Moj Bukuri
 •   Të Kam Thanë Moj Pulpulaqe
 •   Të Shtunën Mas Iqinije
 •   T’shitoft Zana Moj Xhevahire
 •   Te ‘i Dugojë E Re
 •   Ti Me Je Ni Ustah Zade
 •   Ti Që M’vrave Mu
 •   Ti Selman Dja I Pabese
 •   Tridhet Ditë Ka Ramazani
 •   Tridhet Ditë Në O Ramazan
 •   Ty T’krijoi Natyra
 •   U Zdorgja Prej Promje
 •   Vaj Moj Lule
 •   Vetlla Jote More Djalë
 •   Vlla E Motër Bashkë
 •   Ylli I Sabahit
 •   Zamaku I Bardhë Kur Lul’zon
 •   Zot O I Madh
 •   Zuna Në Kajkë, Rashë Në Det

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.