Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Luljeta Shala


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  •   100 Gojë Bëjnë Marshallah
  •   A M’Ke Zemër?
  •   Ani, Ani
  •   Bojna Dasem Tmadhe
  •   Cka Je Ti
  •   Dada Do Ta Shes Skutacen Me Vija
  •   Dil Moj Cuce Te Dera
  •   Dy Zemra
  •   E Din Ti
  •   E Para E Fundit
  •   Emer E Mbiemer
  •   Gurbetqari
  •   Hajde Djalo,knon Bilbili
  •   Jasha Bojna Me Shuplake
  •   Kena Dasem
  •   Kenge Dasmash 2016
  •   Luj Mindilin
  •   Lule T'kuqe
  •   Luni, Luni Cika
  •   Me Dashni
  •   Me Mire Te Vdese
  •   Moj Lulije
  •   Mos Ma Prish
  •   Na Mer Nusja Temena
  •   Potpuri (Gezuar 2020)
  •   Potpuri Dasmash 2017
  •   Te Dugoja E Re
  •   Therret Prizreni
  •   Zemer Zemer

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.