Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Adesso Balla
  Akoma
  BMSHF
  Dashurinë S'e Gjejmë Dot
  Do Jem
  Edhe 1 Here
  Endrra Vazhdon
  Fillim I Ri
  Fjala E Fundit
  Fjale Nga Zemra
  Gjithcka Rinise
  Id Lover
  Je Ajo
  Jemi, S'jemi
  Lonely
  Loving You
  Më Mungon
  Me Fal
  Mike
  Ndriço
  On Fire
  Per Ty Shqiperi
  Pergjithmone Me Ty
  Puthje Franceze
  Rrijna Na
  Shtojzovalle
  So Sorry
  Special
  Summertime
  Sundimi
  Tu Nombre
  Udha E Shkronjave (Remix)
  Vaterlo
  Wanna Be Number One
  With Me
  Won't Surrender
  Xhane

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019