Dërgo Një album nga Salije Bajrami


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Cuca E Uskanes (Potpuri)
 •   Deliriumi
 •   Endrra E Bareshes
 •   Forca E Bashkuar
 •   Hurt
 •   Meme O Meme
 •   My Heart Will Go On
 •   Ne Qëndrojmë Këtu
 •   Pellumb I Bardhe
 •   Piano E Vjeter
 •   Pranvera
 •   Protesto
 •   Shqipe Nga Kërçova (Potpuri Gëzuar 2018)
 •   Ta Njohim Kengen
 •   Vale Deti
 •   Valsi I Lumturise
 •   Xhamadani Vija Vija
 •   Xheloz

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.