Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Liridona Spahiu


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Alma Moj
 •   E Ka Zemen Si Dukat
 •   Fajtor
 •   Fatin E Kam Gjete
 •   Jam Dorzu
 •   Larg Je
 •   Mos Harro
 •   Pishman
 •   Redbull
 •   S'ka Si Une
 •   Stinet E Dashurisë
 •   Te Kam Ilaq

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.