Dërgo Një album nga Xhensila Myrtezaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Me Do?
 •   Ama Doren
 •   Çelsi I Zemres
 •   Da Da Da
 •   Dikush Te Do
 •   Ederlezi
 •   Edhe 1 Here
 •   Ekzistoj
 •   Engjelli Im
 •   High Love
 •   I Have Nothing
 •   I Vetem
 •   Jeton Tek Une
 •   Ku Jam Dhe Ku Je
 •   Liar
 •   Lulet Mbledh Për Hënën
 •   Me Fal (Kam Frike)
 •   Me Ty Jam
 •   Paris
 •   Per Nje Çast Me Ndali Zemra
 •   Ring The Alarm
 •   Se Do Ti Them Asaj
 •   Sekreti Im
 •   Vespa

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.