Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ain't No Sunshine
  Baby Steps
  Blind Colors
  Born Free
  Chasing Love
  Dilema
  Eklipsi I Dashurise
  Feel
  Friday Night
  Gezuar Festat
  Java Pertace
  Kristalet Blu
  Ku Je
  Let This Be A Dream
  Lloje Puthjesh
  Love
  Magjia E Nje Nate
  Me & You
  Merrme Prane Vetes
  Mos Shko
  Nata
  Ndjesi
  Prane Teje Dua Te Jem
  Ringtone
  S'na Nalin
  Somewhere Over The Rainbow
  Statuje E Trishte
  Stay
  Te Pres
  Tek Ti Dua Te Jem
  Ti
  Unfold
  Uragan
  Uragan (Tedd Remix)
  Vetem Nje Puthje
  Vetem Per Ty
  When We Were Kids

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019