TEKSTESHQIP
Teksti: Enver Batllava & Brahim Ajeti - Brigadjere Moj Sorkadhe

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.