Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË
Ermira Babaliu - Ermira Babaliu Dhe Sazet E Korces

Nga kjo faqe mund të dërgoni foto të kopertinës se diskut "Ermira Babaliu Dhe Sazet E Korces" nga Ermira Babaliu. Kujdes! Fotot me përmasa të vogla ose me shkrime të shtuara, nuk do publikohen. Përmasat ideale të fotos janë 600px x 600px

Dërgo Foto:

  Max: 3MB   Formatet: jpg, png, gif