Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
 • :: egzonche   
 • Emri:
  Egzon Bunjaku
 • Shteti/Vendndodhja:
  KOSOVE
 • Qyteti:
  Vushtrri
 • Mosha:
  28 Vjeç
 • Ditëlindja:
  20-06-1989
 • Shenja e Horoskopit:
  Binjaket
 • Shënim:
  20 Vjecar, mirrem me ndertimin e ueb faqeve dhe jam i dhene shume mbas internetit xD
 • ::  Aktivitetet
 • Rregjistruar më:
  2010-02-13 00:42:06
 • Hyrja e fundit tek zona*ime:
  2010-02-14 23:08:27
 • Tekste të dërguara:
  Asnje tekst
 • Këngë të korrigjuara:
  Asnje kenge
 • Biografi këngëtarësh:
 • Albumet e dërguara:
  Asnje album
 • Këngë të Përkthyera:
  Asnjë përkthim
 • ::  PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017