Më mbaj mend (për 1 muaj)

Korab Shaqiri - Shi Ne Qytet

Ju lutemi që korrigjimet të jenë sa më të sakta.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
-Bie shi në këtë qytet
unë për ty seq ndjeva mall
eci rrugës fill i vet
diqka shpirtin po ma kall

-I vetmuar t'kërkoj n'këtë natë
ishte vonë një gjeth i thatë
paska rënë për tokë
është shi apo lot

-I vetmuar sa një pa fund
mallin tim askujt s'ja them
jo askujt s'ja them

-Më dhe zjarr sa deshte
pastaj më ike
s'ti kuptova kurrë sytë e zi
ndoshta s'ke harruar
puthjen tonë të nxehtë
në këtë streh ku binte shi

-Tej për tej më shpon kjo natë
dikush thotë njeri pa fat
bota s'është e sinqert
fare nuk e ka dert

-I vetmuar sa një pa fund
mallin tim askujt s'ja them
jo askujt s'ja them

-Më dhe zjarr sa deshte
pastaj më ike
s'ti kuptova kurrë sytë e zi
ndoshta s;ke harruar
puthjen tonë të nxehtë
në këtë streh ku binte shi

BIE SHI NË KËTË QYTET

-Të kërkoj,ku je
vetëm ti më nuk je
n'këtë qytet me shi
gjithqka m'duket e ftohtë
ku më je
-Unë të kërkoj ku je
vetëm ti më nuk je
n'këtë qytet me shi
gjithqka m'duket e ftohtë
kur unë jam pa ty
dhe nuk dua t'besoj
se nuk kthehesh ti
në këtë natë të lagur me shi
dhe nuk dua t'besoj
se nuk kthehesh n'këtë stinë
se nuk kthehesh n'Prishtinë

-Të kërkoj ku je
vetëm ti më nuk je
n'këtë qytet me shi
gjithqka m'duket e ftohtë
ku më je
-Unë të kërkoj ku je
vetëm ti më nuk je
n'këtë qytet me shi
gjithqka m'duket e ftohtë
kur unë jam pa ty

BIE SHI NË KËTË QYTET
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)