Më mbaj mend (për 1 muaj)

Juli Cenko - Kolazh Dasme Gjirokastrite

Ju lutemi që përkthimi të jetë sa më i saktë dhe pa përdorur Google Translate.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
O Ç Benete Ne Shtepine Tene
Ç Benete Ne Shtepine Tene

E Gjithe Valle Gjithe Kenge
Gjithe Valle Gjithe Kenge

Dhe O Dashi Dhe Prinder Qender
O Dashi Dhe Prinder Qender

O Te Portat Te Shkova Breme
Te Portat Te Shkova Breme

O Me Luga Dhe Duke Rene
Me Luga Dhe Duke Rene

Ane Mbanqe More Shtepine
Ane Mbanqe More Shtepine
Kardhur Gjithe Mjerezia
Kardhur Gjithe Mjerezia
Erdhe Toi Dhe Krushqia
Erdhe Toi Dhe Krushqia

Si Lumi Derdhet Rakien
Si Lumi Derdhet Rakien
Erdhen Daja Xhaxhavarra
Erdhen Daja Xhaxhavarra
Epaçite Bere Breme
Epaçite Bere Breme


Mjaft Moj Nuse Duke Qare
Shiko Fshqare Qeke Vare
Shiko Fshqare Qeke Vare

Kjo Daja Mamburi Mamburi
Kjo Daja Mamburi Mamburi
Çke Zineti Kete Ti Kete Ti
Çke Zineti Kete Ti Kete Ti

Martojme Djali Se Shtepi Se Shtepi
Martojme Djali Se Shtepi Se Shtepi
Te O Therime Pleqeri Pleqeri
Te O Therime Pleqeri Pleqeri

Ulu Lu Ulu Lu Ulu
Shiko Zeli Halles 2×

Ne O Trate Shtruare
Me Gjithe Ne Buluare 2×

O Dhenderr Bilbil Me Flete
More Nusen Si Qi Lete
Ne Kete Tajma Me Gjithe Lete
Me Babajti Ki Sme Li Beja Flete 2×

O Nuse Bardhat Ber Dhene
Nuk Ne Laqe Beja Neke
Leter Te Ka Bere Dota Keshta Merzit Nena
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)