Michael Jackson

Thënie nga Michael Jackson

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Michael Jackson

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-08 14:34:41
    Nëse vjen në botë duke ditur se të duan dhe ikën duke ditur të njëjtën gjë, atëherë çfarëdo që ka ndodhur ndërkohë, ia ka vlejtur.
     aforizma
    0
    862