Migjeni

Thënie nga Migjeni

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Migjeni

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mjerimi s’do mëshirë, do vetëm të drejtë.
   aforizma
  5
  874
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kafshatë që s'kapërdihet asht, or vlla, mjerimi.
   aforizma
  6
  846
 • 2021-10-31 15:20:50
  Shpresa vdes e fundit, prandaj falim e shpresojmë.
   aforizma
  0
  806