TEKSTESHQIP

Mihrije Braha
Arvanitase
Lyrics

Moj e bukura gjitone (fqinjë)
" çë fai " (çfarë ushqimi) do hamë sonte?

More kam fasulëzë (fasule) me kripë
kam burrin me nga dhitë

Moj e bukura gjitone (fqinjë)
"çë fai " (çfarë ushqimi) do hamë sonte?

Ore vajza ka stanakori (mërzitje)
ore me kumbariin han dhe pin

Ore, burri ja në livadhi (është në livadh)
more vajza me kumbarin rri

Ore, kam një grua katundare (fshatare)
more, që s'më lë të dalim fare

Ore, që s'më lë të dalim fare
more, kam një grua katundare (fshatare)

DËRGOI: