A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Sirena E Liqenit

Ti me quan sirene ne liqen
qe nuk jam sirene, dhe ti vete e di..
por ne se nje dite, tek gjoli me vjen
ne sirene do te kethehem per ty.

- poezi nga Mimoza Rista


Nuk ka akoma asnjë votë