TEKSTESHQIP

Monika & Kristela
Ne Të Dyja
Lyrics

E vogel isha skuptoja atehere
se duhet te ishim te ndara dikur
kaprico prindesh dhe fryhu njehere
ndoshta per te mos u takuar me kurre.

Kur zeri shpirtit therret
ne sy shkelqimi tret
dhe pritja cilter pa faj
me ben moter te qaj.

Dhe loti mu be drite
dhe zoti ish aty
shikimin njoha ne sy,
moter ishe ti.

(refreni)(2x)
Drejt ti vjen e une permallohem
drejt ti vjen e une emocionohem
te perqafoj e moter tash
tani jemi bashke, ne te dyja bashke.

Vitet e pritjes tani nuk jane me
ruaj ne heshtje kujtimin e vrare
ne jemi bashke dhe smendoj me per te
nje histori qe ka ndodhur me pare.

Kur zeri shpirtit therret
ne sy shkelqimi tret
dhe pritja cilter pa faj
me ben moter te qaj.

Dhe loti mu be drite
dhe zoti ish aty
shikimin njoha ne sy,
moter ishe ti.

(refreni)(8x)
Drejt ti vjen e une permallohem
drejt ti vjen e une emocionohem
te perqafoj e moter tash
tani jemi bashke, ne te dyja bashke.

DËRGOI:
INFO
Për kompozimin dhe për okestracionin u kujdes Fabian Asllani, teksa autor i tekstit është Ilir Hoxha.