Naim Frashëri

Thënie nga Naim Frashëri

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Naim Frashëri

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Topi që shemb kështjellat më të forta është atdhedashuria.
   aforizma
  9
  499
 • 2021-02-08 14:34:41
  Djalin që tradhton atdheun, nuk e do as nëna e vet.
   aforizma
  6
  423
 • 2021-02-12 00:25:03
  Lereni më nj’anë fenë. Të shikojmë mëmëdhenë.
   aforizma
  14
  385
 • 2021-02-08 14:34:41
  Pa nevojë mos hap gojë.
   aforizma
  1
  371
 • 2021-02-08 14:34:41
  Atë që i bën tët eti,Ta presësh nga yt bir edhe ti.
   aforizma
  0
  364
 • 2021-02-08 14:34:41
  Zemra që është e gëzuar, kurdoherë është e gëzuar.
   aforizma
  0
  360
 • 2021-02-08 14:34:41
  Jetoni për Shqipërinë dhe vdisni për të.
   aforizma
  2
  358
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu po s’deshi kombin e tij e mëmëdhenë, nuk ka pjesë nga njerëzia, s’do as vetëhenë.
   aforizma
  2
  356
 • 2021-02-08 14:34:41
  Punë, punë natë e ditë, që të shohim pakëz dritë.
   aforizma
  1
  351
 • 2021-02-08 14:34:41
  Gjysma e punës është mbaruar kur ajo fillohet me deshirë
   aforizma
  0
  350
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dhe dritë e diturisë përpara do të na shpjerë.
   aforizma
  1
  347
 • 2021-02-08 14:34:41
  Fëmijët tuaj… janë për një kohë më tej nga koha juaj.
   aforizma
  0
  346
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kohën e çdo pune e ndaj, çdo punë ka kohën e saj.
   aforizma
  0
  345
 • 2021-02-08 14:34:41
  Pa pasur dituri, njeriu nuk quhet njeri.
   aforizma
  1
  345
 • 2021-02-08 14:34:41
  Atij puna s’i ka duk, që e bën për me u duk.
   aforizma
  0
  344
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kush përpiqet e punon, gjithë punët i mbaron.
   aforizma
  0
  344
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mos lër punën për pastaj, çdo kohë ka punën e saj.
   aforizma
  0
  344
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dhe në çdo kohë e në çdo vend lipset të kini njerëzi.
   aforizma
  0
  343
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kur të jesh i zemëruar, mendja është e turbulluar.
   aforizma
  0
  343
 • 2021-02-08 14:34:41
  Duaj njerinë e urtësitë, Dhe njerëzinë e dituritë.
   aforizma
  0
  342