Naxhije Muhadri

Thënie nga Naxhije Muhadri

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Naxhije Muhadri

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-11-27 09:51:14
  Brez pas brezi kemi nevojë për drejtus me përvojë.
   aforizma
  1
  824
 • 2021-11-27 09:52:20
  Kush i aftë e i sinqertë nuk ndihet, në politikë mos te përzihet.
   aforizma
  1
  824
 • 2021-11-27 09:52:54
  Poltika për popullin është mburojë, me veprime, jo me gojë.
   aforizma
  0
  822
 • 2021-11-27 09:53:46
  Kush s'e ndijen veten patriot, në politikë mos të hy kot.
   aforizma
  0
  819
 • 2021-12-06 15:13:53
  Një janë inatet e mëritë, ide të psikopatisë.
   aforizma
  0
  811
 • 2021-12-14 07:30:35
  Rriten lulet ne lendina, ne mesi tyre mbijën dhe Ferra. E kjarët është edhe dihet, se prejardhja është nga rrënja.
   aforizma
  0
  804
 • 2021-12-22 13:59:36
  E verteta ekziston ajo është si shabllon, mire e dine këtë gjithë mileti, por shumë herë mbajnë prej veti atëher pika devijohet, e verteta në vend mohohet.
   aforizma
  0
  796
 • 2021-12-22 13:58:43
  Fjalen dhunë kur kujton, te kërbaqi mendja te shkon. Por nuk është kaq e lehët, q'shohin syt e q'dëgjojn veshët. Mjer ai që e ka provue, fol me te e s'ke qfarë thue.
   aforizma
  0
  795
 • 2021-12-22 14:00:53
  Zgjuarsia e di të vërtetën. Ajo të lehtë ta bën jetën. Me atë të gjithë duhet të shoqërohemi, që në jetë të mos gabohemi.
   aforizma
  0
  795
 • 2022-01-03 01:58:04
  Njerzit e zgjuar flasin pak, ambjentohen me mjedisin. Pranë e mbajnë shoqërinë dhe fisin.
   aforizma
  0
  783
 • 2022-01-07 17:01:11
  Të mos kesh lakmi për vende të tjera, në vendin tëndë është e gjatë pranvera.
   aforizma
  0
  780
 • 2022-01-07 16:55:57
  Për prona s'vlenë debati, të gjithë shkojm duarë boshë te varri.
   aforizma
  0
  779
 • 2022-01-25 10:54:31
  Kush shoqëris i le vepra, jeton gjatë nëpër breza.
   aforizma
  0
  761
 • 2022-01-28 08:24:56
  Bukuria pa nivel, zbehet shpejt, pak ja vlen.
   aforizma
  0
  759
 • 2022-01-29 10:01:24
  Politikanë të pandërgjegjshëm, popullin dëmtojnë; Familjarë të pasjellshëm, familjet shkatrrojnë.
   aforizma
  2
  759
 • 2022-02-03 15:41:40
  Mos humb kohën me atë që s'të kupton. Atyre që nuk të vijnë, mos u shko. Hap një libër dhe lexo.
   aforizma
  0
  753
 • 2022-02-03 08:41:16
  Nëse të pelqën të jetosh gjatë, puno shumë e ha pak. Mos grumbullo undyrna ne gjak.
   aforizma
  0
  752
 • 2022-02-03 15:42:42
  Tek llotot mos mbaj shumë shpresë. Paranë fitoje me punë dhe djersë.
   aforizma
  0
  752
 • 2022-02-03 08:42:11
  Dashurinë e parë mos e humb, të dytës mos ja var. Urinë shuaje me ujë, fruta dhe me punë.
   aforizma
  0
  751
 • 2022-02-08 23:40:39
  Djersa e ballit të mban gjallë dhe të bën njeri të rrallë.
   aforizma
  0
  747