Perikli Shuli

Thënie nga Perikli Shuli

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Perikli Shuli

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2023-01-12 14:27:59
    Mos prit nga të tjerët, më shumë se sa ke dhënë!
     aforizma
    0
    149