Sergej Esenin

Thënie nga Sergej Esenin

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Sergej Esenin

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Uria bën të shijshëm edhe hekurin, edhe atë të zinxhirëve.
   aforizma
  0
  478
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të jesh i qeshur dhe i thjeshtë është arti më i arritur në botë.
   aforizma
  0
  476
 • 2021-02-08 14:34:41
  Unë nuk jam një tregtar fjalësh.
   aforizma
  0
  476
 • 2021-02-08 14:34:41
  Jam i lumtur që kam puthur femrat, që kam ecur mes lulesh e që kam pushuar mbi bar.
   aforizma
  0
  475
 • 2021-02-08 14:34:41
  Më vjen turp që kam besuar në Zot, por edhe që nuk besoj më.
   aforizma
  0
  475
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në këtë jetë nuk është gjë e re të vdesësh, por, me siguri, as të jetosh nuk është.
   aforizma
  0
  475
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në erë, në stuhi, me të gjitha problemet në jetë, me dhimbje të mëdha, me pikëllim të zi, të jesh i natyrshëm, gazmor e i qetë, është në botë më e madhja mjeshtri.
   aforizma
  1
  474