Shaban Cakolli

Thënie nga Shaban Cakolli

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Shaban Cakolli

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-09 19:23:48
  Sa herë ia shikoj fytyrën mësuesit të historisë më bëhet se lexoj një pergamenë të lashtë të zhubrosur nga vitet
   aforizma
  0
  702
 • 2021-02-09 19:23:48
  Zemër e këputur nga malli po bëri dikush të talli bënë mëkat si shpëton dot as këtu, as n'tjetrën botë.
   aforizma
  0
  702