TEKSTESHQIP

SOTAP
Shumë Shpejtë
Lyrics

Crop top po sillëm me BMW
Për Prizren, ventillat qelë
Vi te ti, po vi me t’prekë
Kur po t’thirri kërkah sje

Asfallti pjekt, gumat n’erë
Shumë shpejtë, shumë shpejtë, sma nin me dekë
Vi te ti, po vi me t’prekë
Kur po t’hirri kërkah sje

Kush o n’telefon
Pse o lidhja nxonë
Kush o n’telefon

Shumë shpejtë, shumë shpejtë
Shumë shpejtë, shumë shpejtë
Shumë shpejtë, shumë shpejtë
Shumë shpejtë shumë

Asfallti pjekt, gumat n’erë
Shumë shpejtë, shumë shpejtë, sma nin me dekë
Vi te ti, po vi me t’prekë
Kur po t’thirri, kërkah sje

Në banesë, kati i tetë
Dritat dhezë, dritaret qelë
Vi te ti, po vi me t’prekë
Shumë shpejtë shumë shpejtë shumë shpejtë shumë

SOLO

Kush o n’telefon
Pse o lidhja nxonë
Kush o n’telefon
Ko me ja qi atë nonë

Shumë shpejtë shumë shpejtë

DËRGOI:
INFO
Autorë të vijës melodike dhe autorë të tekstit janë vetë artistët, teksa për produksionin audio është kujdesur në studio Galdon Reçica.