TEKSTESHQIP

Thëllënxa Akcani
Derdhëm Gjak E Hodhëm Rrënjë
Lyrics

Sa dëgjuam zërin e lirisë
brofëm ne dhe terrin çamë me armë
toka ime, dashuria jonë
për ty në gjak u lamë
në kup të qiellit shkrepëtiu zëri yt
si zë vullkani që shpërrten nga gjiri yt i thellë......