Tracy Chapman

Thënie nga Tracy Chapman

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Tracy Chapman

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-08 14:34:41
    Kam parë e takuar engjëj të kamufluar si njerëz të zakonshëm të cilët bëjnë një jetë të zakonshme.
     aforizma
    0
    854