Tyran Prizren Spahiu

Thënie nga Tyran Prizren Spahiu

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Tyran Prizren Spahiu

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-09 19:23:48
  E shkurtë dita qëndisë kohën tim heshtje ndihet vetëm zhurma e pendës së poetit!
   aforizma
  0
  858
 • 2022-03-18 08:53:29
  Titaniku përmbyset, shkronjat mbijetojnë shkëmbinjtë.
   aforizma
  0
  709
 • 2022-03-19 09:05:44
  Jo Shoq, JO, Atdhedashuria nuk është në Fe, Fis o Emër. Ajo është në ZEMËR!
   aforizma
  0
  709
 • 2022-03-19 08:58:37
  Kur ndërgjegja arrestohet nga mëkatet, qiejt gjëmojnë, shpirtrat në varrë trazohen!
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 08:59:13
  Vërtet çuditem sa shpejt njeriu nënshtrohet ndikimit të politikanëve dhe mediave...
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 08:59:45
  Nata paranoikin kamuflon, dita zhvesh mashtruesin.
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 09:00:42
  Konvertuarit ne demokrat, dita dites, ndotin ajrin e Dardanise.
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 09:01:41
  Përcarësit e popullit në baza partiake janë barrë e rëndë e kombit.
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 09:02:15
  Të lutem për mëkatin diskriminues mos kërko ndjesë, por edhe në rast se kërkon kjo për mua nuk është fare ngushëllimi!
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 09:03:25
  Arbëria në zemren tim gjëmon e më trazon dosido kërkon të jetësohet në kushtetutën tonë!
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 09:04:26
  Or 'niri' në rast se hesht, nuk shpalos keqpërdorimet, nuk pranon fajin, mëkati shumëzohet!
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 09:05:00
  Lehtë është të ofendoj, nëpërkëmbi vështirë është të kultivoj, ushqej, fuqizoj miqësinë.
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 09:06:35
  Emocionet ofenduese ne krye te kolonës, vërsulen arsyes pa mëshirë!
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 09:07:14
  Logjika e armiqeve shqiptare vazhdon te frymon si ne mesjetë!
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 09:08:45
  PASURIA ZHVESH NATYRËN E NJERIUT.
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 09:10:32
  Shkëmbinjtë sinonim i popullit. Valët e ndotura të detit, sinonim i zyrtarit të korruptuar.
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-19 16:53:56
  Të shkruarit nuk është frymëzim, por dhunti nga i madhi Zot.
   aforizma
  0
  708
 • 2022-03-20 14:27:18
  E mira dhe e keqja kurrë nuk takohen. Armiqësinë e kanë mik të përbashkët.
   aforizma
  0
  707
 • 2022-03-20 14:27:57
  I korruptuari e korruptuesi ndajnë qelinë e ferrit të Dantes.
   aforizma
  0
  707
 • 2022-03-20 14:51:38
  Dashuria, urrejtja, xhelozia e mëria banojnë në shpirt.
   aforizma
  0
  707