TEKSTESHQIP

Zanfina
Le Te Vdes Ne Buzet E Tua
Lyrics

Nëse pranë teje zemra më ndalet
Një gjë dije sigurt
Nuk jam penduar që e kalova
Pranë teje çdo minut

Nëse më shuhet fryma e fundit
Mbi gjoksin tënd të ngrohtë
Dije shumë mirë se kjo është dëshira
Se si ta lë këtë botë

Ref:
Le të vdes n buzët e tua
Le të digjem nga ky afsh
Bile sthem që se provova
Se sa mirë është tjemi bashkë

Le të vdes nbuzët e tua
Le tmë vras kjo dashuri
Njëmijë herë në vdeksha sonte
Do tringjallem prap tek ti

Nëse pranë teje dy sytë më mbyllen
Të lutem mlerë të qetë
Kjo është një shenjë që për asgjë tjetër
Merak nuk më ka mbet

Nëse më shuhet fryma e fundit
Mbi gjoksin tënd të ngrohtë
Dije shumë mirë se kjo është dëshira
Se si ta lë këtë botë

Ref:
Le të vdes nbuzët e tua
Le të digjem nga ky afsh
Dije them që se provova
Se sa mirë është tjemi bashkë
Le të vdes nbuzët e tua
Le tmë vrasë kjo dashuri
Një mijë herë në vdeksha sonte
Do tvij gjallë e prapë tek ti.

Ref:
Le të vdes n buzët e tua
Le të digjem nga ky afsh
Bile sthem që se provova
Se sa mirë është tjemi bashkë

Le të vdes nbuzët e tua
Le tmë vras kjo dashuri
Njëmijë herë në vdeksha sonte
Do tringjallem prap tek ti

DËRGOI:
INFO
Vijën melodike dhe tekstin e përgatiti Arsim Bunjaku.