TEKSTESHQIP

Zeliha Sina
Kur Vallzojnë Shqipet
Lyrics

Vallzojnë Shqipet njësin flutorojnë
Kuqe daullja në temë dhe mik princ
Mirë se na vjen o Shqipëri ëmbël
Kjo këngë jote porsi rrezja dritës

Nga ndoq e shkoj kjo këngë i më ballë jonë
Çoj zemra është ...
Është kënga jonë që forcë qendron Parti
Vetë Shqipëria një këngë pa marr ...

Ushton jehona
Kur hapët kënga jonë
O seç ma g'zojn shqiponja
Më vëri lartë gjithmonë

Vallzë e mbi t'ku dorë po
Lumja ti moj Shqipëri
Lumja ti për plotë Parti
Shqipëri, Shqipëri

Vallzë e mbi t'ku dorë po
Lumja ti moj Shqipëri
Lumja ti për plotë Parti
Shqipëri, moj Shqipëri

Është kënga jonë në zjarr edhe plot ndjenjë
Janë vallët o na ballë burrë ...
Vallonë flamuri ynë ndal ...
Thua malet janë zënë dorë për dorë

Ushton jehona
Kur hapët kënga jonë
O seç ma g'zojn shqiponja
Me vëri lart gjithmonë

Vallzë e mbi t'ku dorë po
Lumja ti moj Shqipëri
Lumja ti për plotë Parti
Shqipëri, Shqipëri

Vallzë e mbi t'ku dorë po
Lumja ti moj Shqipëri
Lumja ti për plotë Parti
Shqipëri, moj Shqipëri