TEKSTESHQIP

Zeliha Sina
N'katër T'kuqe E Luanë
Lyrics

E hajde ty më flak sot qiellit
N'katër t'kuqe tre luanë e hajde
S'unë tanë fshat me o panë

O zëmër nder nëpër hajde
Vojo Partizani
Komunistë zë s'ynë kam

E hajde pse nuk dhe s'ka dielli
S'lufton Vojo me gjahtar e hajde
Më armiqtë ndaj sot është përgjak

Na urë fllad tanë dallim burra (?)
Vojo Partizani
Hap kur g'zon ... mban