TEKSTESHQIP

2Die4
Me Pëlqen
Lyrics

Si fillim dua të them një e zezë mua më pëlqen
Që me shoqërin ta pij dhe pastaj këngës unë tja them
Që tja them këtij shteti qe kujton se na gënjen
Na gënjen na mashtron na harron por gabon
Më pëlqen që të jetoj dhe gjithçka unë të shijoj
Më pëlqen edhe mënyra që sot po i kuptoj
Me pëlqejnë pantallonat e gjëra kur ne rrugë unë i tërheq zvarrë
Më pelqën me 2DIE4 që të jem unë i pandarë
E paparë makina qe kishte marrë Ilir Meta
Me gojë hapur mbeta
Dhe mendova rrugën për ta blerë unë gjeta
Më pëlqen një bashkëpunim me Madonen unë ta bëj
Të këndoj dhe me pas një takim unë ti kërkoj
Ëndërroj dhe një ditë në parlament që të shkoj
Mbi piraterin e muzikës ndonjë ligj unë të shqyrtoj
Më pëlqen kur bie shi, ne krevat kur ty te gjej
Më pëlqen me shoqërin ndonjë gotë unë ta kthej
Mos të harroj të them se më pëlqen një tatuazh
Më pëlqen 3 muajt e verës ti kaloj unë në plazh
Më pëlqejn këto që thash por dhe lash ca të tjera
Të tjera do të thotë dhe shoku im në vazhdim.

Më pëlqen çfarë, më pëlqen çfarë.
Më pëlqen si dua unë të jem
Dhe të gjitha unë ti kem
Më pëlqen çfarë më pëlqen çfarë
Më pëlqen çfarë dua unë të them
Më pëlqen a sme pëlqen

Më pëlqen kur të vërtetën unë e them si e ndiej
Me pëlqen kur në dyqan shkoj dhe rroba të reja blej
Të gënjej nëse të them se pëlqej motrat Libohova
Më pëlqen Fatos Berishën unë një ditë ta takoj
Ta puth fort muah ta përqafoj
Dashuroj vërtetë një vajzë unë sot e dashuroj
Më pëlqen kur e takoj
Dhe kohë kur unë me ty kaloj
Të mos harroj këtu dhe policin rrugore
Më pelqen se me një 2-mijë lekëshe atyre u ben rreshtore
Më pëlqen mua te dëgjoj vetëm rap 2Pac
Por aspak të shkoj në spital dhe të dhuroj gjak
Më pëlqen në party mua mbrëmjet ti kaloj
Më pëlqen ato qe bëj unë ditën natën ti harroj
Një pistoletë për siguri ne shtëpi unë ta kem
Por dhe 2DIE4 në zemër kam unë gjithmon si emblem
Në Golem gjithë pushimet ti kaloj mua më pëlqen
Po ta kem mercedes benz makinën më pëlqen
Pasi dua unë të jem dhe të gjitha dua ti kem
Unë të gjitha do ti arrij të pëlqen a s'të pëlqen

Hej pa s'më thua ne këtë botë çfarë më pëlqen
Të shikoj ne sytë e tua por e di qe më gënjejn
Me rrëfejn një botë te rreme që s'shprehin asnjë shenjë
Po të flas për veten time dhe ato që më pëlqejnë
Më pëlqen që të ngacmoj në rrugën time kur kalon
Ndonjë vajzë që veç seksi mmmmm me shkakton
Por dhe asaj nuk I flet dot
Se direkt ajo te thotë
As makinë s'paske ti qënke çunë kot
Kështu që dhe unë duhet të bëj disa miliona
Të përpiqem që të futem atje ku ka persona
Të rëndësishëm të jashtëligjshëm por gjithmonë ta bëjnë nderin
Pastaj te gjithë do thonë shiko Bledi Milionerin
Dhe kjo sdo jetë një ëndërr do ta bëj një realitet
Se më pëlqejnë pordhët e tua nëpër rrugë kur ti shet
Se pordhë kam dhe vetë dhe mend do tju shes
Ato që ti tani po bën unë i kam bërë në disa vjet
Disa vjet me 2DIE4 nëpër klubet ku unë shkoj
Me të zezën dhe uiskin unë natën e kaloj
Me pëlqen mua gjithçka dhe me asgjë unë nuk e lë
2DIE4 për këto gjëra mbajnë vendin nr 1.

Ju kujtoni se ne kemi mbaruar
Ju kujtoni se ne jemi harruar
Jo jemi këtu duke kënduar
2DIE4

DËRGOI: