TEKSTESHQIP

2Die4
Fieri
Lyrics

KJO KENGE I KUSHTOHET QYTETIT TONE
FIERI NUMER 1
PERSERI DHE KETE NATE VENDOVA ENDREN TIME TA COJ LARGE QYTETIN TIM TE
FIERIT KU JAM LINDUR JAM LINDUR ZEFIRAT KU DO TE THOTE LAQJA
LIRI KU UNE KAM LOZE ME SHOKET E MI
KU JEMI ZEN KU JEMI SHAKE PO PRAPE SI SHOKE NUK JEMI NDARE
ME KUJTOHET DHE BARINIA KU E KU E QITHE RINIA DHE SHAKATE QE KEMI BERE
SE KEMI PIRE DHE DO1 HERE PO KUR NUK DO HAROJ QYTETIN TIM
VITET E SHKOLLES DHE KUGICAT ME TE DASHURTAT PER LULISHTET SE JEMI RRITUR ME PERALLA
QE KA GJITHE NDYNJAJA SE DICKA PO ME TMERON ENDA E NATES S'ME LESHON
VETEM PER FIERIN ME TREGON TE KTHEHEM BRAPA SME LESHON
FIERI ESHTE QYTETI I ENDRAVE TE MIA FIERI QYTETI KU KALOI FEMIRIA
FIERI QYTETI KU JAM RRITUR ME MUNDIME FIERI QYTETI KU KAM FOLUR GJUHEN
TIME KUA KAM FOLUR GJUHEN TIME KU KAM THURUR ENDREN TIME
NE CDO CEPE E CDO RUGICE CMENDURIT E FEMIRISE HAPE ZEMREN TIME
TE TE GJOSH SE C'DIEJ DHE TE KULEM QETESI UNE GJEJ ATJE GJEJ
QETESI PER KETA DY SYTE E MI
TE LODHUR I HUAJ ME ESHTE DUKUR VETJA
KU DO QE JAM DODHUR JAM DODHUR LARGE TIJ PO NJE ZE ME KA THERITUR
ME KA BERTITUR
DUKE THEN TE VERTETEN ME KA BEN TE DITUR SE FIERI ESHTE
QYTETI JON KRENARIA JON FIERI ESHTE QYTETI I EBDRAVE TE MIA
FIERI QYTETI KU LOI FEMIJRIA FIERI QYTETI KU JAM RRITUR ME MUNDIME
FIERI QYTETI KU KAM FOLUR GJUHEN TIME FIERI ESHTE QYTETI I EBDRAVE TE MIA
FIERI QYTETI KU KALOI FEMIJERIA QYTETI KU JAM RRITUR ME MUNDIME
FIERI QYTETI KU KAM FOLUR GJUHEN TIME
FIERI ESHTE QYTETI I EBDRAVE TE MIA DHE KUJTOJME KOHET E VJETRA
ME SHOQERIN ME SHOQERIN SHKOJE DUKE BAJTUR LIBRAT NE DORE
DUKE BAJTUR CIGAREN NE GOJE POR NEPER RRUGE E QYTETIT TIM FIERI IM
POR CFARE VENDI

DËRGOI: