TEKSTESHQIP

2Die4
Emri Yt Tani Eshte Bitch
Lyrics

Niku:
Ti don tani po ngren klient të rinj të kapësh ,
Ti se kupton që në trupin tënd një plag të re do hapësh
Ti more këtë rrug pa e kuptuar se ku do futesh ,
Se nuk mendove që një dit për fajt e tua ti do lutesh ,
Ti ecen në ktë rrug pa e menduar se ç'ke lën mbrapa ,
Ti s'do t'ja dish si do t'ja dish pa turp ti po vazhdon ,
Ti lë në trupin tënd të tjerët bëjn çfar të duan ,
Se për të ardhmen tënde më jo ti s'po mendon ,
Se mëndja jote e vogël mendon veç për parat ,
Ajo se di që ësht gabim se di që ësht mëkat ,
Ti prandaj e le shkollën prandaj i le të gjitha ,
Ti kujtove se ësht e lehtë ? por mallkuar qoft dita ,
Kur prindrit i harrove të gjithve ti na le ,
Dhe mua më vjen keq për ty prandaj sot zërin ngre dhe them
Të lutem ti kthehu sot ,
të lutem ti kthehu sot ,
Se nesër do jet von dhe po të duash s'do mundesh dooot...

Crazy Girl Ref2x:
Jo ti se kupton ,
që je veeeeç një hiiiiiç Emri yt tani ,
është Biiiiitch Biiitch

Bledi Milioneri:
Jo ti se kupton që je veç një hiç emri yt tani është Bitch Bitch Bitch ,
Prindërit e tu ecin rrugës se ngren më kokën lart ,
Nderi tyre mbaroj jete tyre kaq e pat ,
Se ti i le me turp në syt e mbar botës ,
Apo më dëgjon tani duhet ti bjeri kokës
Në qoftë se do më dëgjo ,
dëgjo për vëllan tënd ,
Ai këdo pyet pa të kërkuar s'ka lën vënd (vënd)
Se vëndi se mban atë se të ka ty motër gjaku ,
Ai kujton se ti s'ke faj nga dikush tjetër ka ardh' shkaaa- ku je ti (ti)
shkaku je ti jo për ikjen tënde s'të duroj ty asnjeri ,
Dhe unë që po t'flas sot jam shoku yt i vjetër ,
Që kam ditur për të mbijetuar më mir se ç'do kund tjetër ,
Por jetën që ndryshove jetën që s'mendove ,
E bëre ktë gabim dhe të gjithve na mohove

Crazy Girl Ref2x:
Jo ti se kupton
që je veeeeç një hiiiiiç Emri yt tani ,
është Biiiiitch Biiitch

Vini:
Të lutem ti kthehu sot të lutem ti kthehu sot ,
Se nesër do jet von dhe po të duash s'do mundesh dot
Të lutem ti kthehu sot të lutem ti kthehu sot ,
Se nesër do jet von dhe po të duash s'do mundesh dot

Crazy Girl Ref2x:
Jo ti se kupton ,
që je veeeeç një hiiiiiç Emri yt tani ,
është Biiiiitch Biiitch

Niku:
Ktë rob pret vërtet ,
mbesin gjithmon një Bitch

Bledi Milioneri:
Jo unë besoj se ajo do kthehet një dit sërisht dhe jete asaj do ndryshoj

Vini:
Jo man e ke gabim ,
se Bitch-i ngelet gjithmon një Bitch West Coast-i Shqipëris
Dëgjo shqipëri 2Die4-ët këndojnë (hëhë)
Një këng kushtuar të gjitha gocave të trotuareve (fuup-huuf)
Shum cigare fort man 2Die4-ët këndojnë ata gjithmon këndojnë ti vetem dëgjo Jetës Sonë ,
Jetës Sonë 2 ,
3 Bitch-Bitch