TEKSTESHQIP

Afërdita Dreshaj
Do Të Gjej Tjetër
Lyrics

Do të gjej un një tjeter (3x)
Të më respektoj

Nisu shpejt, merr valixhen
E shpejt tek ajo
Ske të drejt
Të bësh pytje falje mos kerko
Mori fund
dhe të pash në perqafim t'asaj
Mos më trazo Jo sdua të qaj

(2x)
Dua me dinitet, të ikesh sa me shpejt
Dua me krenari, unë të ndahem nga ty

REF (2X)
Do të gjej një tjeter
Ndoshta jo si ti
Të me respektoj
Tjeter gjë ska rendesi

E sigurt,
jam për këtë gjë të them tani
Nuk lejoj
Një takim me mua dhe me atë dy
Mori fund
dhe të pash në perqafim t'asaj
Mos më trazo Jo sdua të qaj

(2x)
Dua me dinitet, të ikesh sa me shpejt
Dua me krenari, unë të ndahem nga ty

REF (2X)
Do të gjej një tjeter
Ndoshta jo si ti
Të me respektoj
Tjeter gjë ska rendesi

Do të gjej un një tjeter (3x)
Të më respektoj

Do të gjej un një tjeter (3x)
Të më respektoj

REF (2X)
Do të gjej një tjeter
Ndoshta jo si ti
Të me respektoj
Tjeter gjë ska rendesi

DËRGOI: