TEKSTESHQIP

Aferdita Bajrami
S'paske Qenë Naiv
Lyrics

M¸ kan¸ th¸n¸ nuk je serioz,
mendoja flasin nga gjelozia.
Bile m¸ kan¸ th¸n¸ je rigoroz,
po flasin shoqet nga zilia.

Uuuu, mirpo tash e kuptoj,
m¸ tep¸r nuk lejoj.
Uuuu, m¸ mir¸ nga ty un¸,
do t¸ shkoj.

S'paske qen¸ naiv i maskuar n'asht,
e n¸ shpirt destruktiv si t¸ paskam dasht.
Ti nuk qenke emotiv vet¸m ke aktru
i kuptova foret shko se nuk t¸ du

M¸ kan¸ th¸n¸ se nuk l¸shon pe
ngush¸lloja veten se nuk m¸ le
T¸ gjitha p¸r ty un¸ i kam b¸
n¸ fund m¸ la pa b¸ z¸

Uuuu mirpo tash e kuptoj
m¸ tep¸r nuk lejoj
Uuuu m¸ mir¸ nga ty un¸
do t¸ shkoj

S'paske qen¸ naiv i maskuar n'asht
e n¸ shpirt destruktiv si t¸ paskam dasht
Ti nuk qenke emotiv vet¸m ke aktru
i kuptova foret shko se nuk t¸ du

DËRGOI:
INFO
Për komponimin dhe për orkestrimin u përkujdes Oli, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Avni Qahili.