Më mbaj mend (për 1 muaj)

Agim Poshka: Gjithnjë Kam Dashur Te Jem Kantautor

Nuk ka akoma asnjë votë

[12-01-2013]
Përveç interpretimit, këngëtari Agim Poshka merret edhe me realizmin e këngëve si tekstin ashtu edhe kompozimin dhe orkestrimin e tyre. Pjesën dërmuese të këngëve të cilat bëjnë pjesë në repertorin e tij i ka të përgatitura vet ai.

“Gjithnjë kam dashur që këngët të cilat i interpretoj t’i përgatisë vet, kështu që thuajse pjesën dërmuese të tyre i kam krijuar unë. Kur e thurë një këngë me tekst ashtu siç ta do zemra është më ndryshe edhe ta interpretosh, këtë e kam përjetuar edhe vet” ka thënë ai.
 (K. Bajrami / zeri)Komente 0