TEKSTESHQIP

Alban Skenderaj & Cricket
Ndalma (Remix)
Lyrics

Zot ndalma
Ktë marrëzi të lutem ndalma
Të paktën ti të lutem falma
Të rifilloj një tjetër jetë
Zot ndalma
Ktë marrëzi të lutem ndalma
Të paktën ti të lutem falma
Të rifilloj një tjetër jetë

Gota e njëmbëdhjetë që kthej per ty
Ende helmin s'di si ta pështyjë
Dhe unë e di, e ndiej që ti je aty
Dhe e kuptoj nëse nuk më le të hy
Por thuam nji o fjalë o mbretëresh drama
A e di sa e poshtër di të jet karma
Heshtja jote më vret dhe më shumë se arma
Pse më le të ecë i zbathur përmbi xhama

Dikush a më jep një shkop magjik
E t'i pastroj mëkatet me një klik
Pija nuk ka lidhje me llogjikë
Falëm nëse dukem histerik