Më mbaj mend (për 1 muaj)

Më Mirë Me Ty

Më ndodh gjithmonë, tani më shpesh,
me ty të grindem për një fjalë.
Dhe në ndodhtë që drejt të kesh,
s'gdhendem unë për të gjallë.

Më shpesh vërtet zihem me ty,
doemos,jo me gjithë zemër.
Më mirë çirremi ne të dy,
se t'më ketë një tjetër femër.

- poezi nga Albi Lushi


- U dërgua nga Albi Lushi -
Nuk ka akoma asnjë votë


Komente mbi këtë krijim