Tema: Poezi Për Atdheun

Ku Kemi Lere

Ne c'vend kemi lere?
Ku na bejne ndere?
--Ne Shqiperi.

Po njeriu vete,
cile do ne jete?
--Do vend' e tij.

Ku i duket balta
m'e e embel se mjalta?
--Ne vend te tij.

Ku munt te gezoje
dhe me nder te rroje?
--Ne Shqiperi.

Perse te punoje
dhe te lakemoje?
--Per vend' e tij.

- poezi nga Andon Z. Çajupi


Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  4.7 / Votuan:  252