TEKSTESHQIP

Antonela
Maskë
Lyrics

Ne kte nate, harresa prek ne cdo fjale
Ora hesht, frymemarrjet nuk japin jete,
Dhe sfidoj, cdo proteste ne zemren time revolton
Cdo hapesire, te kerkon

Do guxoj te harroj nje motiv kaq te vrare
qe kte mesnate te brishte e denon
Do te fshij kohen tende qe gris gjitha endrrat
Ne nje poezi kaq te gjore!
Se kjo loje ofron vec nje cmim
Cmim i hidhur per ty do te jete
Nje trofe i paze vec per mua qe dje
Mbysja netet me lutjeve!

Do jesh pa fryme, do prekesh vetmine
Nje ndjenje do udhetoje
Larg teje, ajo do tradhetoje
Ne cdo hap, ne cdo note, ti do ndjesh
Emrin tend pa fuqi si vdes
Do prekesh fundin kte rradhe
Fundin tim nje vit me pare

Do guxoj te harroj nje motiv kaq te vrare
Qe kte mesnate te brishte e denon
Do te fshi kohen tende qe gris gjitha endrrat
Ne nje poezi kaq te gjore!
Se kjo loje ofron vec nje cmim
Cmim i hidhur per ty do te jete
Nje trofe i paze vec per mua qe dje
Mbysja netet mes lutjeve!

Do guxoj, te harroj
Nje motiv , te vrare

Do guxoj te harroj nje motiv kaq te vrare
Qe kte mesnate te brishte e denon
Do te fshi kohen tende qe gris gjitha endrrat
Ne nje poezi kaq te gjore!
Se kjo loje ofron vec nje cmim
Cmim i hidhur per ty do te jete
Nje trofe i paze vec per mua qe dje
Mbysja netet mes lutjeve!