Ardian Trebicka

Dërgo një album »

Ardian Trebicka - Tango (1996)

Shiko Më shumë »Ardian Trebicka - Dhe Deti Na Ka Zili (2001)

Shiko Më shumë »Ardian Trebicka - Do Behem Cigan (2003)

Shiko Më shumë »Ardian Trebicka - Shkova Ka Dera Jote (2005)

Shiko Më shumë »Ardian Trebicka - Kthim (2011)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0