TEKSTESHQIP

AroGanti & Mc Blero
Qeverine
Lyrics

MC Blero

(Ref)
Ne krahasim me Pablo Eskobarin
Versionin Europian shikon Shqiptari
Xhamat e zinj shkelqejn me foristraden
Targat CD dhe dritat e gjata
Se shqipet e dijne, shqipet e dijne
ta shohim kush e beri kush e ngriti Shqiperine
ne s'jemi banda t kontrollojm te gjithe qeverine

Qeverine...qeverine, kemi rruget kemi edhe policine x2

Aroganti

5000 lek pema telefon me antena
lidhja Delvin-Sarande vjen nga Tepelena
dikur Gjirokastra tani Mallakastra
nga lumi i Vlores te lumi i Vjoses
njerezit e mi pa rrjete sociale
reklama te sjell...vetem halle
N mengjes ne hije, ne dark s'duken fare
diten tjeter shikon skema ne lajme
shikon kartele rri relaks ne hotele
gjysma e estrades ka lepi karamele
i ka dolce vita plot pare te pista
qe nga cunat e rruges gjen kryeministra
disa ne kerkim me ceshtje te hapur
disa e kan kapur, disa me te zbathur
plot aventura dhe peripetsi
muzika e jugut gango me porosi

MC Blero

(Ref)
Ne krahasim me Pablo Eskobarin
Versionin Europian shikon Shqiptari
Xhamat e zinj shkelqejn me foristraden
Targat CD dhe dritat e gjata
Se shqipet e dijne, shqipet e dijne
ta shohim kush e beri kush e ngriti Shqiperine
ne s'jemi banda t kontrollojm te gjithe qeverine

Qeverine...qeverine, kemi rruget kemi edhe policine x2

Aroganti

O lal nga bregdeti jan nisur gomonet
ne epoken e Tosit, autobusat maonet
Shqiperia Latine i ka te gjitha opsionet
ne te gjitha versionet, i thyen te gjitha rekorded
rruga esht nisur, mjeti plot tulla
rruga kalon, ka marr rrugen patrulla
patrulla do buken, te haj familja
zgjidhja esht kilja, te arritet anija
nga raboratori dallohet puntori
fjalet e pakta flet silenciatori
nga djemt e Evnerit te ministrat e Edit
nga banda e Sales te gjith kokat e shtetit
te futur te gjith ne pazar, jugu mbetet dora e par
nga mbrapa Korfuzi, verdall nga sazani
dogana dhe porte po hedhin nga mali

MC Blero

(Ref)
Ne krahasim me Pablo Eskobarin
Versionin Europian shikon Shqiptari
Xhamat e zinj shkelqejn me foristraden
Targat CD dhe dritat e gjata
Se shqipet e dijne, shqipet e dijne
ta shohim kush e beri kush e ngriti Shqiperine
ne s'jemi banda t kontrollojm te gjithe qeverine

Qeverine...qeverine, kemi rruget kemi edhe policine x2

DËRGOI: