TEKSTESHQIP

Artan Kola & Fatmir Daja
Dhe Vjen Nje Mall (Duet)
Lyrics

Ika si zogu un ne shtegtim
Dhe ikin vitet si shiu ne rrembim
Dhe vjen nje mall therret prap
Kur me pret nena ne prag
Jam si varka ne nje det me shume stuhi..2x

T'ju nigjoj zanin
O miqtt e mi ku jeni
Se deti larg me çoi
Po shpirti me mbeti ktu...2x

Ja nje pellumb ulet ne supin tim
Si lajmetar ketu larg ne mergim
Dua te behem me krahe
ne vendin tim te kthehem prap
tek nje rruge, tek nje gur, tek nje kujtim....2x

T'ju nigjoj zanin
O miqte e mi ku jeni
Se deti larg me çoi
Po shpirti me mbeti ktu...4x