Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • 01-01-2012
    Pas një sëmundje të gjatë, mbrëmë vdiq, rapsodi i mirënjohur Bajrush Doda. Varrimi i të ndjerit është bërë në fshatin Maznik të Deçanit në orën 14. Bajrush Doda u lind në vitin 1936 në fshatin Maznik të Deçanit. Bajrush Doda, i takon plejadës së rapsodëve të parë kosovarë, zëri i të cilëve që herët jehoi në etër, përmes valëve dhe emisioneve muzikore të Radio Prishtinës, qysh nga vitet e gjashtëdhjeta . Ai, rreshtohet në stafin e parë të gjeneratës së rapsodëve popullor, që përbëhej nga emrat më të shquar të folklorit muzikor burimo...


Faqet:
1

» Dërgo Një Lajm »
teksteshqip.com © 2007 - 2017