TEKSTESHQIP

Besart Halimi
Ëndrrat
Lyrics

yjet edhe henen
si shoh më me ty
mengjeset e bukura me diell
me ngjajne ne netet me shi

sa më mungon ti preki duart
sa më mungon të t'them te dua
a thua ditët pa ty
ndonjëherë do të marrin fund

ëndrrat mos mi merr
se unë vet ti fali
frymën mos ma ndal
shikimi yt ma ndali
në ëndrra mos më del
se unë vet ty të kujtoj (o sa shum te kujtoj)
o sa shum me mungon

yjet.hëna.dielli më ngjajnë nëshi 4x
me ngjajne ne shiiii

ëndrrat mos mi merr
se unë vet ti fali
frymën mos ma ndal
shikimi yt ma ndali
në ëndrra mos më del
se unë vet ty të kujtoj (o sa shum te kujtoj)
o sa shum me mungon

DËRGOI:
INFO
 “Është një sukses shumë i madh kjo për mua. Kam punuar më shumë përkushtim dhe mund dhe me vjen mirë që në fund ua realizua me sukses. Kjo ka qenë ëndrra ime që ta kem një album timin si këngëtar”, thotë Besarti duke shtuar se ky është vetëm fillimi për të. “Unë do të punoj vazhdimisht për të sjellë këngë dhe albume të reja. Albumi i ka tetë këngë, ku tri janë të dëgjuara edhe më herët, ndërsa pesë janë të reja”.