TEKSTESHQIP
Kalldremit Po M'shkon Bijte E Bajram Bajes & Zenel ZekolliKalldremit Po M'shkonBijte E Bajram Bajes & Zenel Zekolli
Heronjet E Kombit (Vellezrit Feim Dhe Bedrush Gashi) Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliHeronjet E Kombit (Vellezrit Feim Dhe Bedrush Gashi)Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Deshmorit Alush Kryeziu Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliDeshmorit Alush KryeziuTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Kenge Per Vlora Gashin Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKenge Per Vlora GashinTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Këngë Për Halil Ramadanin (Dëshmorët E Majës Së Pashtrikut) Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKëngë Për Halil Ramadanin (Dëshmorët E Majës Së Pashtrikut)Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Deshmorit Fazli Hoxha Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliDeshmorit Fazli HoxhaTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
N'dardani Bjen Nje TupanBijte E Bajram Bajes & Zenel Zekolli
Jakup Ferri Bijte E Bajram Bajes & Zenel ZekolliJakup FerriBijte E Bajram Bajes & Zenel Zekolli
Kenge Per Bijtë E Sefes Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKenge Per Bijtë E SefesTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Dy Tupana Ne Dere Te KullesTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Mahmut PashaTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Kenge Per Deshmorin Afrim Behrami Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKenge Per Deshmorin Afrim BehramiTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Kenge Per Deshmorin Ramiz Shala Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKenge Per Deshmorin Ramiz ShalaTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Kenge Gurbeti Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKenge GurbetiTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Ora E KombitTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Dardane E VjeterTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Ushtare Une Po Shkoj Ne Vlore Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliUshtare Une Po Shkoj Ne VloreTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Ti Na Erdhe PavarsiTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Dert Mi Dert Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliDert Mi DertTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Cili Është Ma I Bukur Bijte E Bajram Bajes & Zenel ZekolliCili Është Ma I BukurBijte E Bajram Bajes & Zenel Zekolli
Mitrovica Bijte E Bajram Bajes & Zenel ZekolliMitrovicaBijte E Bajram Bajes & Zenel Zekolli
Kush Ja Ktheu Pushken Serbis Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKush Ja Ktheu Pushken SerbisTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Ibrahim Tepelena Sinani, Edonis Gashi & Bijte E Bajram BajesIbrahim TepelenaSinani, Edonis Gashi & Bijte E Bajram Bajes
Avni Trimi Nga Shqiperia Sinani, Edonis Gashi & Bijte E Bajram BajesAvni Trimi Nga ShqiperiaSinani, Edonis Gashi & Bijte E Bajram Bajes
Krajl Nikolla Sinani, Edonis Gashi & Bijte E Bajram BajesKrajl NikollaSinani, Edonis Gashi & Bijte E Bajram Bajes
Rane N'mirdite Tre Kapetana Sinani, Edonis Gashi & Bijte E Bajram BajesRane N'mirdite Tre KapetanaSinani, Edonis Gashi & Bijte E Bajram Bajes
Kenge Per Salih Dhe Feriz Krasniqin Sinan Gashi & Bijt E Bajram BajesKenge Per Salih Dhe Feriz KrasniqinSinan Gashi & Bijt E Bajram Bajes
Muharrem Thaçi Sinan Gashi, Edonis Gashi & Bijt E Bajram BajesMuharrem ThaçiSinan Gashi, Edonis Gashi & Bijt E Bajram Bajes
Halim Ahmeti Sinan Gashi, Edonis Gashi & Bijt E Bajram BajesHalim AhmetiSinan Gashi, Edonis Gashi & Bijt E Bajram Bajes
Bislim Zekolli Sinan Gashi, Edonis Gashi & Bijt E Bajram BajesBislim ZekolliSinan Gashi, Edonis Gashi & Bijt E Bajram Bajes
{{ itm.field1 }} {{ itm.field2 }}
{{ page + 1 }}/{{ pages }}